Palvelut

Jäsenet ryhmitellään seuraavasti:

Materiaalitoimittajia

Materiaalitoimittajia, jotka valmistavat ja toimittavat julkisivu- ja rakennuslevyjä, -laattoja, julkisivujärjestelmiä ja -pinnoitteita, lasi- ja alumiinirakenteita, rakennuseristeitä, rakennusteollisuuden raaka-aineita ja betoniteollisuuden tuotteita.

Julkisivu-urakoitsijoita

Julkisivu-urakoitsijoita, jotka ovat erikoistuneet urakoimaan erilaisten julkisivumateriaalien kanssa, valmistavat terästuotteita ja tekevät julkisivusaumauksia.

Arkkitehtipalveluita

Arkkitehtitoimistoja, jotka tarjoavat muun muassa arkkitehtisuunnittelua, rakennuttamista ja värisuunnittelua.

Kuntotutkimus- ja korjaussuunnittelupalveluita

Insinööritoimistoja, jotka tarjoavat muuan muassa kuntoarvio- ja kuntotutkimuspalveluita sekä rakennesuunnittelu-, rakennuttamis- ja valvontapalveluita.

Korkeakoulut, tutkimuslaitokset ja muut asiantuntijapalvelut

Korkeakouluja ja tutkimuslaitoksia, betoniteollisuuden edustus, henkiöpätevyyksien myöntäjäorganisaatio, puurakentamisen tietopalvelu.

Kiinteistönomistajia ja rakennuttajia

Isännöintiin ja kiinteistönomistukseen liittyviä tahoja.

Julkaisu ja messutoiminta

Kiinteistö- ja rakennusalan medioita ja ammattimessujärjestäjiä.

Tästä linkistä pääset jäsenistösivulle, josta löydät tarkemmin kutakin jäsenryhmää edustavat yritykset: