JSY GOLFia Vihdin Jokikunnalla kesäkuussa

Kesäkuussa 8.6.2018 jälleen kerran kohtasivat toisensa JSY:n golfin mailataiturit Vihdin Jokikunnalla ylellisellä, taitoa vaativalla Hill Siden Course -kentällä. Osanottajia oli taas runsaasti ja seitsemän joukkuettakin oli saatu kasaan.
Kisa oli niin tasaväkinen niin kuin se vain voi olla. Tulokset olivat hätkähdyttävän kovatasoiset ja huippusuorituksista ei ollut puutetta.
Pistebogeyssa erottui mailataitureista loppujen lopuksi JSY:n joukkuetta edustanut tunnettu ”kolopalloilija” Ville Teerioja. Töitä sai Ville tehdä tosissaan voittonsa eteen, sillä yksitoista pelaaja olivat kolmen pisteen sisällä.
Vähimmillä lyönneillä viheriöt kiersi maankuulusta Sitowisen joukkuetta edustanut Niclas Fromholz, joka myös lennätti palloa pisimälle väylällä seitsemän.
Mutta kun haettiin kellosepän tarkkuutta pallon sijoittamisessa lähimmäs lippua, niin kukapas muu sen teki, kuin kelloakin tarkempi Peter Lind ammattilaisista koottu Stenin joukkueesta.
Joukkueista parhaiten pelasi betonin kova Paroc. Joukkueen mailavirtuoosit olivat Klaus Vuoristo, Jari Rantamäki, Esa Nyrhinen ja Simo Löytökorpi.
Päätuomarina toimi Boris Panschin, joka kiittää pelaajia rehdistä pelistä.
Julkisivuyhdistys kiittää kaikkia osanottajia sekä niitä yrityksiä, jotka avustivat runsain mitoin kilpailun palkintopöydän kattamisessa.

Se on siinä ja nyt palkintojen jakoon.

Se on siinä ja nyt palkintojen jakoon.

Golf_3558

Taitotrio liikkeellä.

Golf_3557

Golf on jäätävän tarkkaa työtä.