Julkisivuista kansainvälisesti – kesäseminaari ja -risteily 14.-15.6.2018

Julkisivuyhdistyksen Julkisivuista kansainvälisesti -seminaari ja sen jatkeena risteily toteutetaan tällä kertaa ainutlaatuisessa kansainvälisyyshengessä. Saamme vieraita ulkomaisista kollegayhdistyksistä IFD:stä ja EKFML:stä (Viro), jotka esittelevät meille toimintaansa. Seminaarin jälkeen kansainvälisiä suhteita on mahdollisuus tiivistää ja verkostoitua Tallinnaan suuntautuvalla TallinkSilja-risteilyllä.

Ilmiörakentaja Tero Vanhanen Fira Oy:stä visioi seminaarissa kanssamme, mitä voisi tarkoittaa ”Julkkarihakkerointi” (”Facade hacking – empowering the people”). Luvassa erittäin mielenkiintoinen ja ehkä uudenlaisiin julkisivunäkökulmiinkin ravisteleva esitys.

Tero_kuva
Ilmiörakentaja Tero Vanhanen:

Arkkitehti SAFA, KJs Tero Vanhanen liittyi 2016 Firan yhteisöön ilmiön rakentajaksi Firan liiketoiminnan kehityksen kärkeen. Aiemmin hän on työskennellyt mm. VVOn,   Hartelan ja Neapon kehitysjohtajana sekä kaupunkisuunnittelijana.
Tero on valovoimainen visionääri, joka hauskalla tavalla tuulettaa niin kaavoitus-, asumis-, työympäristö- kuin vaikka liikenneasioitakin.
Teron tarinointi on intohimoista ja esteettistä ilotulista.
Hänen laaja johtotason työkokemus yhdistettynä reformihakuiseen intohimoon tähtää ympäristöihin, joiden käyttäjät ovat onnellisia.

Phenomenon creator Tero Vanhanen is a luminous visionary from Finland. Tero has given hundreds of inspirating speech during a last decade. He works for Fira; an innovative, rapidly growing Finish construction company with ambitious targets to renew the traditional construction industry. In addition to his experience as an architect, he has wide executive experience in the fields of real estate, real estate development and town planning. Tero has worked as chief creative officer in VVO, Hartela and Neapo for example.

Tervetuloa mukaan.

Riina Takala-Karppanen
yhdistyssihteeri
Julkisivuyhdistys r.y.

 

LÖYDÄT TARKEMMAT OHJELMAT JA
JULKISIVURISTEILYN HINNAT TÄÄLTÄ:

Lisätietoja: Riina Takala-Karppanen

Puh. +358 40 502 1769

sihteeri.julkisivuyhdistys@gmail.com

 

********

Julkisivuyhdistyksen kevät

  • Julkisivuyhdistyksen vuosikokous 21.5. klo 14 Pasilassa. Kevätkokouksen jälkeen tutustuminen Pasilan Triplaan.
  • Julkisivuyhdistyksen golfpäivä 8.6.2018
  • Julkisivuista kansainvälisesti – kesäseminaari ja -risteily  14.-15.6.2018

*********

 Vuosikokous ja tutustuminen Triplan työmaahan ma 21.5.2018

Vuosikokous pidetään Pasilassa YIT:n Triplan työmaan henkilöstöravintolan viereisessä tilassa klo 14.00 alkaen. Klo 15 – 17 YIT esittelee Triplan rakentamishankkeen julkisivulähtöisesti, minkä lisäksi mahdollisuus työmaakierrokseen.Tarkemmat kulkuohjeet työmaalle toimitetaan ilmoittautuneille lähempänä vuosikokouspäivää. Pistäkää jo nyt merkintä kalenteriinne.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ: https://www.lyyti.fi/reg/Vuosikokous_ja_Triplan_tyomaa_1664

Golfpäivä 8.6.2018

Julkisivuyhdistyksen perinteeksi tullut golfpäivä pelataan 8.6.2018 jo tutuksi tulleella Hill Siden Coursen erinomaisella kentällä Vihdin Jokikunnassa Luolaistentie 24.

Pallot lennätämme yläilmoihin sinkoilemaan klo 10.00 yhteislähdöllä. Ennen pelikierrosta harjoitusrangella on pallot niitä varten, jotka tuntevat tarvetta hioa lyöntinsä timmiin kuntoon.  Klo 8.30 alkaen on klubitalon ravintolassa katettu aamiasbuffet, jotta jaksaisimme uurastaa kentällä.

Ilmoittautukaa runsain joukoin ja kootkaa taas kerran iskukykyiset joukkueet joukkuemestaruusjahtiin.
Ilmoittakaa, mikäli haluatte pelata ilmoittamanne joukkueena tai vaihtoehtoisesti joukkueen jäsenet sijoitettuna muitten joukkueden kesken.  Joukkueen voi muodostaa 3-4 pelaajasta. Joukkue voi muodostua oman yrityksen pelaajista tai vaihtoehtoisesti ”mikserinä” asiakkaista, kilpailijoista tai ystävistä.  Pääasia, että on joukkue, jonka kanssa on mukava viettää pelikierros yhdessä.

Pelimuodot tulevat olemaan kisassa seuraavanlaiset:
Henkilökohtainen pistebogey (HCP 36 ), scratch, pisin drive, lähimmäs lippua sekä joukkuekisa.

Hinta tälle päivälle tulee kustantamaan 75,00 euroa/pelaaja.
Hinta sisältää mukavaa peliseuraa, aamiaisen, ruokailun, saunomisen, harjoittelun rangella ja tietysti mahdollisuuden päästä kuulemaan palkintoseremoniassa oman nimensä.

Jokainen toimittaa ( vapaaehtoista ) jonkin palkinnon palkintopöytään. Se voi olla ihan mikä tahansa yrityksen logolla varustettu tuote.

Toivotaan runsasta osannottoa ja aurinkoista keliä.

Ilmottautukaa hyvissä ajoin, kumminkin 18.5 2018 mennessä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ: https://www.lyyti.fi/reg/JSY_Golfpaiva_862018_4333

Mahdolliset peruutukset on tehtävä viikkoa ennen kilpailua. Näin vältyt osallistumismaksulta.

Lisätietoa antaa allekirjoittanut.

Terveisin
Boris Panschin
hallituksen puheenjohtaja
0400 401 231
boris@saumalaakso.fi