Lausuntopyyntö: Julkisivujen ja parvekkeiden talvikorjausohje

Tampereen teknillisen yliopiston Rakenteiden elinkaaritekniikan tutkimusryhmä on kirjoittanut Julkisivujen ja parvekkeiden talvikorjausohjeen. Ohjeen kirjoitusta on valvonut Julkisivuyhdistys ry:n nimeämä toimikunta, jossa on mukana 21 alan yritystä ja yhdistystä. Lisäksi ohjeen rahoittamiseen on osallistunut Rakennustuotteiden Laatu Säätiö SR. Ohjeen julkaisu on sovittu osaksi Betoniyhdistyksen julkaisusarjaa.

Ohessa löytyy ohjeen käsikirjoitus on, joka on todettu toimikunnassa valmiiksi kommentointikierrokselle. Käsikirjoitusta saa ja on toivottua välittää eteenpäin kaikille tahoille, joilla on kokemusta talvikorjaamisesta, joko yrityksessänne tai kumppaneissanne. Kirjoittajaryhmä toivoo kommentteja käsikirjoitukseen viimeistään 15.1.2018 mennessä. Kommentit voi lähettää osoitteella toni.pakkala@tut.fi tai toiminnanjohtaja@julkisivuyhdistys.fi

Julkisivujen ja parvekkeiden talvikorjaus -käsikirjoitus