Julkisivuyhdistyksen syksy

  • Syyskokous ja kulttuuritapahtuma 16.11.2017
  • Julkisivujen markkinat ja seuranta Suomessa -tutkimus
  • Julkisivuremontti 2017 -kilpailu

 

Julkisivuremontti 2017 -kilpailu ratkennut

Julkisivuremontti 2017 –kilpailussa jaetun 1. palkinnon saavat helsinkiläinen As Oy Satakallio ja helsinkiläinen Asunto Oy Pääsky, 3. palkinnon tamperelainen As Oy Kaupinpirtti ja kunniamaininnan tamperelainen As Oy Aleksanterinkatu 9. Asunto-osakeyhtiöille suunnattu kilpailu järjestettiin kuudennen kerran.

Lue koko uutinen tästä.

01_Satakallio_jalkeen   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syyskokous ja kulttuuritapahtuma 16.11.2017

Julkisivuyhdistyksen syyskokous järjestetään 16.11. Helginsissä Rakennusteollisuus RT ry:n tiloissa. Syyskokouksen jälkeen on jäsenyrityksille suunnattu kulttuuritapahtuma klo 17 alkaen Kansallisteatterilla. Ohjelmassa on Jukka Puotila -show ja dinner. Jäsenyritykset voivat kutsua mukaan yhteistyökumppaneitaan sekä asiakkaitaan. Ilmoittautuminen tapahtumiin ja lisätiedot löytyvät lyytistä: kulttuuritapahtuma ja syyskokous.

Palkitseminen 1 julkisivu12

Julkisivujen markkinat ja seuranta Suomessa -tutkimus

Forecon Oy on Julkisivuyhdistyksen toimeksiannosta toteuttanut aiempien vuosien tapaan Julkisivujen markkinat -tutkimuksen. Tutkimus antaa ajantasaisen kuvan julkisivujen markkinoiden kokonaisuudesta niin uudis- kuin korjausrakentamisessa. Julkaisu käsittelee eri julkisivumateriaalien markkinaosuuksia ja aiempiin vuosiin verrattuna tuulettuvien julkisivujen osuutta on tarkennettu jakamalla julkisivutuotteet materiaaleittain alaryhmiin.

Julkisivualan kannalta tilanne näyttää positiiviselta – julkisivurakentamisen määrän ennustetaan kasvavan ja alan yritykset uskovat liikevaihdon kasvuun.

Tilaa tutkimus tästä.