Perinteinen tammikuun Julkisivulounas

Lounas järjestetään vuoden ensimmäisen, uuden hallituksen kokouksen jälkeen kaikille Julkisivuyhdistyksen jäsenille:

25.1 klo 11.30

 

Ilmoittautuminen viimeistään 19.1

Tästä linkistä:https://www.lyyti.fi/reg/Tammikuun_lounastapaaminen_8115

 

Lounaan yhteydessä DI Joonas Hoikkala Vahanen Oy:stä esittelee viimevuotisen diplomityönsä ”Korjausrappauskohteen toteutus osapuolten välisellä yhteistyöllä, suunnittelusta laastin valintaan ja toteutukseen” -tuloksia.

Julkisivuyhdistyksen osittain rahoittamassa diplomityössä selvitettiin rappauksen toimintaa ja asioita, jotka vaikuttavat korjauksissa käytettävän laastin valintaan. Lisäksi selvitettiin asiantuntija haastattelujen avulla eri osapuolien yhteistyön merkitystä korjausrapauskohteen onnistumiseen. Haastatteluiden pohjalta muodostettiin toimintamalli tilaajan käytettäväksi korjausrappauskohteissa.

 

Diplomityö on vapaasti ladattavissa osoitteessa:https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/20875

 

Samassa yhteydessä esittäytyvät myös Julkisivuyhdistyksen hallituksen tuore puheenjohtaja Toni Pakkala, sekä muut hallituksen uudet jäsenet.