Sääntömääräinen syyskokous 12.11.2014

Julkisivuyhdistyksen sääntömääräinen syyskokous

Syyskokous pidetään keskiviikkona 12.11.2014 Espoon Otaniemessä, Aalto-yliopiston Median laitoksella.

Syyskokouksen asialistalla on tulevan vuoden hallitusvalinnat sekä toimintasuunnitelman hyväksyntä. Hallitus ehdottaa toimintasuunnitelmaluonnoksessaan osa-aikaisen toiminnanjohtajan palkkaamista sekä yhdistyksen 20-vuotisen taipaleen juhlistamista.

Ennen syyskokousta kuulemme mielenkiintoisen asiantuntijapuheenvuoron, jossa kuulemme Helsingin Myllypurossa sijaitsevan asunto-osakeyhtiön Alakiventie 3:n korjaus- ja lisäkerrosrakentamishankkeesta. Taloyhtiössä korjattiin mm. julkisivut elementtitekniikalla ja lähiaikoina käynnistyy lisäkerrosten rakentaminen, jossa käytetään märkätiloissa uutta modulitekniikkaa.Hanketta esittelevät projektinjohtomuotoisen urakan vetäjä Harri Pitkänen T.T. Työmaatulos Oy:stä sekä Rakennusliike Lehto Oy:n edustaja.

Ilmoittaudu mukaan kokoukseen:
LYYTI linkki