JSY Golf-tapahtuman tunnelmia

JSY:n jo perinteeksi tullut golf- tapahtuma vietettiin 6.6.2014 Hill Side Valley Coursen upealla hyväkuntoisella kentällä.

Sää suosi pelaajia lukuunottamatta noin kymmenen minuutiin ukkoskuuroa. Sen verran kokeneita golfarit olivat ettei kuuro hetkauttanut pelaajia tippaakaan.

Hyviä tuloksia tehtiin ja parhaimman pb ja scratsh tulokseen ylti tosi tiukan kamppailun jälkeen Hilti Oy:n edustaja Tiainen Timo. Hiuksenhienosti toiseksi jäi Knuf Oy:tä edustanut Salmi Janne.

Kolmanneksi ylsi kovalla loppuvedolla pb pelissä Saumasto Oy:tä edustanut Kelo Janne ja scratshissä kolmaksi ylsi Elementtisaumaus Pärnänen Oy:n Pärnänen Pertti. Pisimmälle tai ”lähimmäksi” lippua väylällä onnistui lyömään päätä huimaavan pitkälle SPU Oy:n Katainen Johny.

Kun tarvittiin tarkkuuta greenillä, jotta saataisiin pallo mahdollisimman lähelle lippua, niin siinä oli tarkin Suomen Rakennussaumausyhdistyksen ry:n kunniapuheenjohtaja ”iki liikkuja” Boris Panschin.

Osallistuvien yrityksien edustajat olivat kattaneet palkintopöydän kiitettävästi. Palkintoja riitti jokaiselle ”tuplaten”.

Ensi vuodeksi on suunitteilla joukkuekilpailu.
Tavataan ensi kesänä viheriöllä.

JSY kiittää kaikkia osallistuja ja hengessä mukana olleita.

KUVIA HILL SIDEN VIHERIÖILTÄ:

IMG_9478 (1)

Lisää kuvia löydät Julkisivuyhdistyksen facebook-sivuilta.